Bank Norwegian

 • Pitkän aikaa alalla toiminut luotettava norjalainen verkkopankki
 • Kaikki lainasummat 1000-50 000€ väliltä
 • Lainatarjous tulee asiakkaalle samantien ja rahat tilille 1-4 päivän sisään
 • Ikävaatimus: 23 vuotta tai vanhempi
 • Korot ovat 8,99%-22,49% väliltä
 • Laina-aika vaihtelee tapauskohtaisesti 1-15 vuoden väliltä

 

Yleistietoa

Lainatyyppi: Kulutusluotto, Autolaina, Luottokortti

Laina maksetaan: 1-4 arkipäivän kuluessa

Ikävaatimus: 23 vuotta tai vanhempi

Kotisivut: www.banknorwegian.com

Minkä takia Bank Norwegianin laina?

Norwegian konserni on maailmalla tunnettu pääosin muusta kun rahoituspalveluistaan. Perinteinen ja alalla pitkään toiminut vakavarainen yritys on tästä huolimatta tarjonnut luotettavia online-pankkipalveluita jo vuodesta 2007 alkaen. Suomessa vuodesta 2015 asti toiminut Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen alan joustavimpia sekä kilpailukykyisimpiä lainavaihtoehtoja. Perinteisten lainojen ohella pankki tarjoaa erilaisia luottokortti-ja sijoituspalveluita asiakkaiden kysynnän mukaan. Suomessa aloittaessaan Bank Norwegianin tarjontaan kuului ainoastaan tili- ja lainapalvelut, mutta kysynnän kasvaessa siirtyi pankki myös luottokorttien myöntämiseen. Bank Norwegianin pääkonttori sijaitsee Norjan kuuluisassa ”The Diamond”-rakennuksessa Fornebussa, mutta yhtiö on levittäytynyt muuallekin pohjoismaihin kuten Tanskaan ja Ruotsiin, tehden sen yhdeksi alan johtavimmista verkkopankeista lähialueellamme.

Lainatarjous samantien verkkohakemuksella

Halutessasi vakuudettoman lainan, saat sen Bank Norwegianilta vaivattomasti ja koska tahansa menemällä osoitteeseen www.banknorwegian.fi. Nettisivuilta löydät helposti lainahakemuksen, jonka täyttäminen on nopeaa ja yksinkertaista. Tätä varten tarvitset ainoastaan voimassa olevat verkkopankkitunnuksesi tunnistautumista varten. Kun lainahakemuksesi on hyväksytty, saat juuri sinua varta vasten räätälöidyn lainatarjouksen lähes samantien. Pankistasi riippuen haluamasi rahat ilmestyvät tilillesi 1-4 arkipäivän kuluessa – parhaassa tapauksessa heti seuraavana päivänä. On syytä muistaa, että lainahakemusprosessin yhteydessä jokaisesta lainanhakijasta tehdään takaisinmaksukyvyn varmistamiseksi luottokartoitus. Näin molemmat osapuolet, asiakas sekä pankki ennaltaehkäisevät kaikki potentiaaliset maksuvaikeuksiin liittyvät kiusalliset tilanteet. Jos teet mieluiten lainahaun matkapuhelimellasi, sekin onnistuu mobiilissa tuossa tuokiossa, vaikkapa ollessasi terassilla kahvia nautiskellen.

Lainanhaku yhdessä rinnakkaishankkijan kanssa

 Mikäli tilanteesi sen sallii ja yhteistä kiinnostusta asiaan löytyy, tarjoaa Bank Norwegian myös lainaa rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että haet lainaa jonkun toisen henkilön, vaikkapa hyvän ja luotettavan ystäväsi kanssa, jolloin molemmat vastaatte yhdessä lainan takaisinmaksusta juridisesti. Kun hakijoita on kaksi, on lainan myöntäminen Bank Norwegianin puolelta jopa todennäköisempää. Rinnakkaislainan etuihin lukeutuu myös mahdollisuus huomattavasti paremman koron saamisesta. Kun haet lainaa rinnakkaishakijan kanssa, tulee hakemus tehdä molempien osapuolten tietojen kanssa: molemmat hakijat antavat kaikki pankin pyytämät tiedot itsestään. Näin prosessi on myös reilumpi ja luotettavampi myös rinnakkaishakijoiden keskinäisestä näkökulmasta katsottuna. Molemmat lainanhakijat joutuvat myös allekirjoittamaan lainan, joko kirjautumalla OmatSivuni-palveluun tai sitten hakemuksen yhteydessä lähetetystä linkistä. Täten varmistetaan molempien hakijoiden osallisuus, vastuu ja juridinen yhteistaakka haetusta lainasta.

Lainojen myöntämisen ehdot:

 • Ei maksuhäiriömerkintöjä tai muita rahoitukseen liittyviä epäluottamustekijöitä
 • Jokaisen hakijan on oltava vähintään 23 vuotta vanha (Jos olet tätä nuorempi, tarkasta kohta muut lainavaihtoehdot)
 • Hakijan on täytynyt asua Suomessa viimeisten 36 kk ajan, tämä merkitsee käytännössä sitä, että hakijalla on tarvittaessa todistettavissa oleva suomalainen kotiosoite

Bank Norwegianin joustavat takaisinmaksuehdot

Mikä onkaan parempaa, kuin verkkopankki, joka on myötämielinen lainojensa takaisinmaksuehtojensa suhteen. Omasta taloudellisesta tilanteestasi riippuen, pääset itse vaikuttamaan siihen, miten maksat lainasi takaisin. Bank Norwegian nimittäin tarjoaa kaikille lainanottajilleen reilut ja selkeät ehdot kaikkien myöntämiensä lainojen takaisinmaksusta. Pääset siis aivan itse valitsemaan juuri sinun tilanteellesi sopivan takaisinmaksuajan aina jopa 15 vuoteen asti. On sanomattakin selvää, että voit tietysti milloin vain myös maksaa koko lainan takaisin ilman mitään lisäkustannuksia. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus lyhentää tai pidentää lainasi takaisinmaksuaikataulua, sillä ehdolla, että kaikki aikaisemmat laskusi on maksettu ajallaan. Tämä mahdollisuus antaa asiakkailleen paljon pelivaraa suhteessa takaisinmaksuun ja asiakkaiden hoitaessa oman tonttinsa on jopa turvallista tietää, että verkkopankki josta laina on haettu, on myötämielinen maksuaikataulujensa suhteen. Kun asiakkaalle sattuu tilanne, jossa hän haluaa pidentää tai lyhentää lainan takaisinmaksua, tulee hänen olla yhteydessä Bank Norwegianin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelijan sekä itse asiakkaan kesken sovitaan sitten aivan uudesta takaisinmaksusuunnitelmasta. Bank Norwegian tarjoaa tämän lisäksi joillekin asiakkailleen tapauskohtaisesti mahdollisuuden jo olemassa olevan lainan korotukseen. Mikäli sinulla on tarvetta lainan korotukseen tai ylipäätään mielenkiintoa tätä palvelua kohtaan, mene omaan verkkopalveluusi ja tarkista kohta ”lainan korotus” ja ota selvää, onko sinulla mahdollisuus tähän palveluun.

Bank Norwegianilla lainasi takaisinmaksuaika on aina tiedossa jo etukäteen. Jos käy niin, että lainasi korkoihin on tulossa vaihtelua tai muutoksia, on Bank Norwegian itse yhteydessä asiakkaaseen jo etukäteen näissä tapauksissa. Mikäli haluat siis lainanottaneena asiakkaana tietää tarkalleen jo lainanotto-hetkellä, että milloin koko lainasi on maksettu kokonaisuudessaan pois, on tämä palvelu juuri sinulle. Kaikki Bank Norwegianin myöntämät vakuudettomat lainat ovat annuiteetti –lyhenteisiä. Tämä merkitsee sitä, että jokainen takaisinmaksuerä on aina lainan myöntämishetkellä saman suuruinen. Tietysti summat voivat nähdä pientä muutosta korkojen vaihteluiden mukaan.

Bank Norwegian lainojen kulut

Yhteenkään Bank Norwegianin myöntämään lainaan ei sisälly minkäänlaisia piilokuluja, joten voit olla lainaa hakevana asiakkaana huoletta tämän suhteen. Joka ikinen reaalikulu ilmoitetaan täysin läpinäkyvästi ja selkeästi omassa henkilökohtaisessa lainatarjouksessasi.

Luonnollisesti lainoihin sisältyy:

 • Lainan perustamismaksu 45/95 € sekä kausittainen tilinhoitomaksu 5€
 • Korkojen maksut, jotka ovat vaihtelevat 8,99%-22,49% väliltä

Lisäksi

Bank Norwegian on kaiken edellä luetellun lisäksi myös erinomainen vaihtoehto, mikäli olet kiinnostunut hakemaan myös muita pankkipalveluita tarjoavaa lainantarjoajaa. Bank Norwegianin kautta asiakkailla on mahdollisuus saada täysin vaivattomasti saman verkkopankin sisällä myös toimivat luottokorttipalvelut ja talletustilit. Suurena etuna verrattuna suomalaisten pankkien talletustileihin on huomattavasti korkeampi talletussuojataso kaikille rahoillesi, puhumattakaan selkeästi paremmista koroista. Tämä on jälleen yksi syy enemmän tutustua luotettavan ja vakavaraisen Bank Norwegianin tarjontaan.