Ferratum

 

 • Uusille asiakkaille täysin koroton 50-300€ arvoinen ensimmäinen laina
 • Korot vaihtelevat 0,00%-692,50% väliltä
 • Lainasummat 200-20 000€ väliltä vaihdellen lainatyypistä
 • Rahat tilille jo yhden päivän kuluttua

 

Yleistietoa

Lainatyyppi: pikalaina, joustoluotto, kulutusluotto, autolaina

Laina maksetaan: yhden arkipäivän kuluessa

Ikävaatimus: 21 vuotta tai vanhempi

Kotisivut: www.ferratum.fi

Minkä takia Ferratum-laina?

Suuri rahoituspalveluja tarjoava Ferratum on saanut viime vuosina paljon näkyvyyttä mediassa. Frankfurtin pörssiin vuonna 2015 listautunut Ferratum Oyj on Ferratum Finland Oy:n emoyhtiö, joka kansainvälisenä ja modernina yhtiönä toimii nyt jo yli 20:ssa maassa. Ferratum Finland Oy tarjoaa eri kokoisia lainoja niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin, hyvin kilpailukykyisin ehdoin. Ferratum-yrityslainat ovat alalla tunnettuja niiden kuuluessa markkinoiden parhaimmistoon Euroopassa. Ferratumin saama julkisuus on täten siis alan näkökulmasta pelkästään myönteistä ja se pohjaa yhtiön raudanlujaan asiantuntemukseen finanssialalla.

Viime vuosina Ferratum on tämän lisäksi niittänyt mainetta sen tarjoamista korkealaatuisista mobiilipalveluista. Näiden kautta asiakkaat ympäri maailman kykenevät hoitamaan omia raha-asioitaan täysin vaivattomasti mistä ja milloin tahansa. Itse meillä Suomessa Ferratum on ilmoittanut liiketoimintansa lähtökohdaksi rehellisyyden ja läpinäkyvyyden tarjotakseen kestäviä sekä toimivia rahallisia ratkaisuja ihmisten yksilöllisiin rahoitustarpeisiin. Yllättävät tilanteet, joissa ylimääräinen rahantarve ilmenee kuin puskista, saattaa osua kenen tahansa kohdalle. Tämän suhteen Ferratum on sekä asiantunteva, että asiakkaan yksilöllisikäkin tilanteita ymmärtävä toimija.

Tämän lisäksi Ferratum on kohtalaisen laajasti näkyvillä myös sosiaalisen median eri kanavilla, kuten esimerkiksi Facebookissa sekä Instagramissa. Julkinen näkyvyys tekee Ferratumista asiakkailleen aina vaan lähestyttävämmän puhumattakaan siitä, että näin asiakkaat kykenevät saamaan ajankohtaista tietoa yhtiön eri tarjouksista sekä muista ajankohtaisista asioista. Ferratumin läpinäkyvyyteen sekä eettisiin toimintaperiaatteisiin tulee uusi lisäulottuvuus sen jokapäiväisestä sosiaalisen median läsnäolosta.

Vaatimukset Ferratum- lainojen myöntämiselle

 • Ainakin 20 vuoden ikä (Prime-ja Plus-laihoihin täytyy olla 25-vuotias)
 • Ei maksuhäiriöitä tai muitakaan luottokelpoisuutta heikentäviä tekijöitä
 • Toimiva matkapuhelinliittymä sekä sähköpostiosoite
 • Verkkopankkitunnukset oman henkilökohtaisen lainahakemuksen täyttämistä varten 

Uusille asiakkaille tarjolla korotonta pienlainaa

Uunituoreille asiakkaille Ferratum tarjoaa varsin houkuttelevan tarjouksen ensimmäisen lainan yhteydessä. Asiakkaat, jotka hakevat ensilainakseen 50-300€ suuruista summaa, saavat Ferratumilta kokonaan korottoman ja kuluttoman lainan tervetuliaislahjana. Tähän etuun pääsee osalliseksi hakemalla verkossa täytettävällä lainahakemuksella lainaa. Tämä onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa ja lainapäätöskin napsahtaa takaisin samantien, jonka lisäksi itse lainarahat ilmestyvät antamallesi tilille vain muutamien hetkien kuluttua. Mikäpä olisikaan parempi tapa aloittaa Ferratumin lainapalveluiden käyttäminen kuin ottaa pieneen rahantarpeeseen tarkoitettu täysin kuluton laina ja täten saada rahallista helpotusta tilanteeseesi. Mikäli sitten jatkossa olet tyytyväinen saamaasi palveluun ja harkitset ehkä suuremman lainan ottamista, olet jo kätevästi tutustunut Ferratumiin lainantarjoajana eikä kynnys uusien luotettavien rahoitusratkaisujen ottamiselle olekaan niin suuri.

Tämän tervetuliaisbonukseksikin luonnehditun paketin koroton laina ei missään tapauksessa sido sinua mihinkään muihin Ferratumin tarjoamiin tuotteisiin – asiakas voi siis niin halutessaan ottaa sen käyttöönsä täysin kertaluontoisesti. Itse laina-aika korottomassa lainassa on aina riippuvainen lainasummasta. Lainasummat määräytyvät tasan tarkkaan www.ferratum.fi osoitteesta löytyvän kustannustaulukon mukaisesti. Noin 200€ kokoinen laina sisältää 15 päivän laina-ajan, kun taas koroton laina sisältää aina laina-ajan, joka on 7-30 päivän väliltä.

Niin sanottuun ensikertalaistarjoukseen kannattaa siis ehdottomasti tutustua, sen ollessa alan mittapuussa varsin edullinen, minkä lisäksi se ei sido asiakasta mihinkään. Laina-aikojen kanssakin on vaihtelua, joten pienellä suunnittelulla ja tutustumisella voi Ferratumin tuotteista löytää juuri omaan rahantarpeeseensa sopivimman vaihtoehdon. 

Muita lainavaihtoehtoja

Ferratumin tuotevalikoima on kaikkea muuta kuin tynkä ja täten ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Tarjolla on mm. erilaisia joustoluotto-vaihtoehtoja, joidenka suuruusluokissa on valtavia eroja. Asiakkaan tutustuessa eri tarjouksiin ja tehdessään lainanhakupäätöstä, kannattaakin harkita hetken verran omaa lainantarvettaan: mihin lainaa tarvitaan ja minkäkokoisella summalla rahantarpeesta selvitään. Vaihtoehtojen kirjosta löytyy kyllä sopiva laina tilanteeseen kuin tilanteeseen, mutta on aina hyvä selventää itseä varten, millä spekseillä ollaan liikkeellä. Esimerkiksi tuiki tavallisen joustotilin hakeminen on täysin kulutonta, sillä asiakas maksaa korot ja kulut vain siinä tapauksessa, että hän päättää nostaa rahaa.

Ferratumin eri lainatyypit

 Joustava-luotto:

 • Nosto onnistuu vaivattomasti mobiilissa
 • Mahdollisuus kulutusluottoon aina 2000€ saakka. Summa on nostettavissa oman tarpeen mukaan henkilökohtaisen luottorajan puitteissa
 • Suunniteltu varta vasten jatkuvaan lainantarpeeseen eikä kertaluonteiseen
 • Lainan takaisinmaksu suoritetaan kuukausierissä. Vähimmäiserä on 10% koko lainasummasta tai vähintään 100€

Ferratum Plus:

 • Toiminnaltaan lähes Joustava-luotto-tyypin kaltainen, mutta räätälöity erityisesti isompaan rahantarpeeseen
 • Hakijan täytyy olla ainakin 25 vuotta vanha
 • Kulutusluotot aina jopa 5000€ saakka maksuajan ollessa enimmillään 36 kk

Ferratum Prime:

 • Kaikista Ferratum lainoista isoin ja tarkoitukseltaan erityyppisiin rahoitustarpeisiin
 • Hakijan täytyy olla ainakin 25 vuotta vanha
 • Kaikki lainasummat yltävät jopa 20 000€ saakka erittäin joustavan 1-10 vuoden takaisinmaksuajalla

Joka ikisen Ferratum-lainan hakeminen on vaivaton ja nopea prosessi: asiakkaan täytyy vain kirjautua lainapalveluun omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillaan, joko tablettia, matkapuhelinta tai tavallista tietokonetta käyttäen. Mikäli jotain kysymyksiä herää tai ongelmia ilmenee, Ferratumin raudanluja asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan joka ikisenä päivänä, 24 tuntia vuorokaudessa. Mikäli kaihdat puhelinkeskusteluja asiakaspalvelun kanssa, voit myös kääntyä nettisivujen asiakaspalveluchatin pariin. Tämä palvelu toimii todistetusti tehokkaasti sekä nopeasti minkä tahansa esiin tulleen ongelman selvittämiseksi. Ferratumin kotisivuilta löytyy myös FAQ-osio, mihin on listattu kaikkein yleisimmät kysymykset liittyen lainahakemuksen tekoon sekä sen jälkeiseen menettelyyn. Ennen kuin täytät lainahakemuksen, on siis ehdottoman suositeltavaa edes käydä vilkaisemassa tätä sivua. Näin varmistat, että koko lainanhakuprosessi on mahdollisimman sulava ja ongelmaton, puhumattakaan siitä, että saat itsellesi juuri parhaimman mahdollisen Ferratumin lainan.