Komplett Bank

 

-Norjasta tuleva online-pankki, jonka tarjontaan kuuluu vakuudeton joustoluotto aina 1000-50 000€ väliltä

-Lainojen takaisinmaksuaikataulut asiakas päättää itse

-Rahat ilmestyvät asiakkaan tilille 1-2 päivän kuluessa

-Kerran kuukaudessa veloitetaan ainoastaan lainan korko sekä kulut

-Reaalikulut ovat: nimelliskorko 4,9%-19,9%, muut kulut 45-195€ + 5€/kk tilinhoitopalkkio

 

 

Yleistietoa

 -Lainatyyppi: Joustoluotto, Kulutusluotto, Autolaina

-Laina maksetaan: asiakkaan tilille 1-2 päivän kuluessa

-Ikävaatimus: 23 vuotta tai vanhempi

-Kotisivut: www.komplettbank.fi

 

Miksi Komplett Bankin laina? 

Norjassa vuonna 2014 perustetun Komplett Bank online-pankin omistaa suurimmilta osin norjalainen Komplett Bank konserni. Skandinaviassa sillä on useita verkkokauppoja kuten esim Comtech ja Blush, mutta se käyttää varojaan online liiketoiminnan lisäksi mm. hyväntekeväisyys projekteihin.

Komplett Bank eroaa yleisestä pohjoismaisesta pikalainamarkkinoilla olevasta online-pankista suuresti, sillä yhtiö ei velvoita asiakkaitaan kuukausittaiseen lyhennykseen. Esimerkiksi Suomen markkinoilla lainayhtiö, jolla ei ole kuukausittaista lyhennyspakkoa on hyvin harvinainen ilmestys. Komplett Bank veloittaa asiakkailtaan ainoastaan heidän lainojensa korot sekä kulut. Asiakkaan näkökulmasta tämä merkitsee sitä, että tämä pystyy lyhentämään varsinaista lainaansa itse haluamallaan tavalla, siinä aikataulussa, mikä asiakkaan yksilölliseen tilanteeseen sattuu parhaiten sopimaan.

Komplett Bankin tarjoama laina on siis alleviivatusti joustava laina ja se sopii mitä parhaiten tilanteisiin, joissa asiakas ei voi olla vuorenvarma omasta takaisinmaksuaikataulustaan. Tämä ei tarkoita sitä, että asiakaskunta koostuisi raha-asioitaan huonosti hoitavista yksilöistä, vaan lähinnä ihmisistä joiden työstä saadut tulot ovat kausiluontoisia. Mikäpä siis vastaavassa tilanteessa olisikaan parempi tapa ottaa lainaa, kun ottaa se joustavana Komplett Bankilta. Heidän asiakaslähtöisyytensä ansiosta asiakas pääse itse päättämään takaisinmaksunsa aikataulut ja maksamaan koko lainansa kerralla pois mikäli siltä tuntuu. Vastaavasti asiakas voi myös itse päättää haluaako hän maksaa lainaa tavallisessa kuukausierässä tai pitää jopa lyhennysvapaan kuukauden.

Komplett Bakin progressiivisen takaisinmaksupolitiikan vuoksi ei ole vaikea uskoa sitä, että yhtiö on noussut erittäin lyhyessä ajassa yhdeksi suurimmista rahoituspalveluista sekä Norjassa ja nyt myös Suomessa.

Lainahakemus suoraan verkosta

Komplett Bankilla lainahakemuksen tekeminen on tehty erittäin vaivattomaksi ja helpoksi. Asiakkaan ei tarvitse kuin vierailla yhtiön verkkosivuilla ja täyttää haluamansa lainahakemus. Lähes samantien lainahakemuksen täytön jälkeen, ilmestyy lainapäätös asiakkaalle. Yleensä lainahakemuksessa tiedustellaan myös hakijan tuloja, mikä on ymmärrettävää, jotta yhtiö pystyy varmistumaan mahdollisimman uskottavasti potentiaalisen asiakkaan takaisinmaksukyvystä. Tämän vuoksi asiakkaiden on hyvä varautua todentamaan pyydetyt tiedot liittyen omiin tuloihin sekä tarvittaessa toimittamaan Komplett Bankille heidän pyytämänsä liitteet.

Asiakkaan oma henkilökohtainen lainatarjous on viisasta käydä aina huolellisesti läpi. Tässä vaiheessa on nimenomaan parempi katsoa kuin katua ennen lainan hyväksymistä, sillä lainatarjouksesta näkee oman henkilökohtaisen viitteellisen koron ja muut lainaan sisältyvät kulut. Mikäli lukuihin ei tässä vaiheessa tutustu voi perästä tulla ikäviä yllätyksiä. Kun luvut asiakkaan puolesta täsmäävät ja hän on tyytyväinen omaan lainatarjoukseensa, voi hän allekirjoittaa lainasopimuksen omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillaan.

Kaikkien Komplett Bankin lainojen reaalikorko eli todellinen korko, koostuu viite-ja marginaalikorosta. Ne ovat aina riippuvaisia henkilökohtaisesti haetusta lainamäärästä sekä asiakkaan omasta takaisinmaksukyvystä. Parhaimmissa tapauksissa Komplett Bankin korko voi olla jopa 4,9%, mikä on alakohtaisesti verrattain huippuluokkaa: tuota edullisempaa korkoa ei käytännössä voi löytää minkään muun pikalainapalvelun tarjonnasta. Itse viitekorko onkin sidottu tiukasti Euriboriin, mikä merkitsee luonnollisesti sitä, että se on mahdollisesti muuttuva. Näistä muutoksista Komplett Bank pitää kuitenkin asiakkaansa hyvin säntillisesti ajan tasalla.

Asiakkaan hyväksyttyä henkilökohtainen lainatarjous, saa hän käyttöönsä oman luottotilin Komplett Bankiin. Tältä luottotililtä asiakas voi halutessaan nostaa suuria tai pienempiä summia, milloin tahansa tarvetta vain ilmenee. Asiakas pääsee aina kirjautumaan luottotililleen Komplett Bankin oman verkkopalvelun kautta. Täältä onnistuu myös lainan yksityiskohtien tarkastelu sekä tietysti itse rahanostojen tekeminen. Ensimmäistä kertaa verkkopalveluun kirjautuessaan asiakkaan tulee käyttää omia verkkopankkitunnuksiaan tai mobiilivarmennetta.

Tämän lisäksi Komplett Bankin asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu on kaikissa lainoihin ja lainahakemuksiin liittyvissä asioissa, asiakkaan käytettävissä. Asiakaspalvelu on auki aina maanantaista perjantaihin saakka klo 09-16.00.

Lainojen myöntämisen ehdot:

  • Jokaisen hakijan tulee olla vähintään 23 vuotta vanha
  • Ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä tai mitään muita rahoitukseen liittyviä epäluottamustekijöitä
  • Hakijan on täytynyt asua Suomessa vähintään 36 kk ajan, tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että hakijan tulee tarvittaessa kyetä esittämään todistettavissa oleva suomalainen kotiosoite

Mikäli lainaa haluava ei ole vielä täyttänyt 23 vuotta, mutta on kiinnostunut erilaisista joustoluotoista, kannattaa tutustua myös muihin vaihtoehtoihin.

Komplett Bankin erikoisuus: Lainaturvavakuutus

Taas yksi osoitus Komplett Bankin progressiivisuudesta alalla, on sen tarjoama Lainaturvavakuutus. Mikäli asiakas siis kokee tämän tarpeelliseksi turvatakseen selustansa, on hänen mahdollista saada lisäpalvelun muodossa esimerkiksi sairastumisen, työttömyyden tai muun odottamattoman ja valitettavan tapahtuman varalle Komplett Bankin lainaturvavakuutus. Koskaanhan ei voi olla liian varma ja yllättävänkin tilanteen sattuessa on Lainaturvavakuutus itse asiakkaalle, mutta myös tämän perheelle turvaverkko, joka auttaa kattamaan otetun lainan kuukausittaisen lyhennyksen. On myös varteenotettavaa todeta, että jopa kuolemantapauksen osuessa kohdalle, Komplett Bankin Lainaturvavakuutus maksaa lainan kokonaissaldon niinkin suureen määrään kuin 50 000€ saakka.

Jos olet siis vastuullinen ja harkitseva lainanottaja ei Komplett Bankin Lainaturvavakuutus ole ollenkaan kaksinen vaihtoehto. Sen hinnaksi muodostuu lopulta vain 0,3% kuun lopussa olevan Joustoluoton kokonaismäärästä. Lainavakuutuksen voit hakea samantien hakiessasi luottoa, joten asiakas voi saada hieman varmuutta oman lainansa taakse helposti ja kohtalaisen edullisesti. Tutustu tarkemmin Komplett Bankin Lainaturvavakuuteen täältä: https://www.komplettbank.fi/laina/lainaturvavakuutus