Laina.fi

 

-Osana DFC Nordic Oy konsernia yksi alan kovimmista rahoitusalan toimijoista

-Kaikki lainasummat vaihtelevat 100-5000€ väliltä

-Laina-aika 1-5 vuotta

-Rahat tilille jo yhdessä päivässä

-Reaalivuosikorko suurimmillaan 77,16%

 

Yleistietoa

Lainatyyppi: Pikalaina, Joustoluotto,

Laina maksetaan: 1 arkipäivän kuluessa

Ikävaatimus: 20 vuotta tai vanhempi

Kotisivut: www.laina.fi

Minkä takia Laina.fi-laina?

Suomen Turussa sijaitseva DFC Nordic Oy omistaa Laina.fi lainapalvelun ja on kovalla vauhdilla kasvava monipuolisia rahoituspalveluja asiakkailleen tarjoava toimija. Laina.fi-lainapalvelu itse erikoistuu yksityishenkilöille tarjottaviin pikalainoihin, jättäen yrityksille räätälöidyt lainat muille toimijoille. DFC-Nordic Oy:n toimiessa virallisesti aluehallintoviraston sekä European Coalition for Responsible Credit-viranomaisen tiukan valvonnan alla, on se yksi alan luotetuimmista rahoituspalveluista. Lainantarjoajana on Laina.fi toiminut jo reilun kymmenen vuoden ajan tarjoten asiakkailleen monipuolisia sekä eettisesti kestäviä rahoitusratkaisuja arjen kiireisiin. Se on oman emoyhtiönsä sekä vuosien kokemuksensa kautta erittäin asiantunteva ja osaava lainapalvelu.

Laina.fi lähtee siitä, että asiakkaan tulee päästä mahdollisimman helpolla, käyttäessään sen toimivia ja luotettavia palveluita. Asiakas voi siis itse päättää tekeekö ensimmäisen lainahakemuksensa verkosta vaiko mobiilista käsin. Fyysisellä sijainnilla ei siis tietenkään ole väliä. Lainatarjous tulee asiakkaalle takaisin nopeassa aikataulussa, mutta on hyvä pitää mielessä, että ennen kuin asiakkaan lainahakemus hyväksytään, tehdään asiakkaasta arvio, jotta tämän takaisinmaksukykyä voidaan parhaimman mukaan arvioida. Tätä ei kannata ottaa liian henkilökohtaisesti vaan nimenomaan ajatella sen olevan molempia osapuolia palveleva toimenpide. Laina.fi haluaa varmistua siitä, että asiakkaalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä tai vastaavia taloudellisia ongelmia taustalla. Asiakkaan näkökulmasta tämä on yhtä lailla rakentava prosessi, sillä on tämän edunmukaista hakea lainaa ainoastaan vastuullisesti ja rehellisesti toimivalta lainantarjoajalta. Ja sitä Laina.fi juuri edustaa. Mikäli asiakkaalla on tili seuraavissa pankeissa: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, LähiTapiola, Nordea, Osuuspankki tai S-Pankki, saa tämä hyväksyttyään lainatarjouksen rahat tililleen samantien nostettavaksi.

Lainan myöntämisen ehdot:

 • Vähintään 20 vuoden ikäinen (maksimissaan 75 vuotta)
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä tai muita rahoitukseen liittyviä epäluottamustekijöitä
 • Voimassa oleva osoite Suomessa 

Laina.fi-lainapalvelun eri lainatyypit

Laina.fi ajattelee lainapalvelun näkökulmasta, että asiakkaan arkisten rahallisten tilanteiden toimivaksi helpottamiseksi ei ole olemassa vain yhtä oikeaa ratkaisua. Tilanteet, joissa tarvitaan rahaa odottamattakin tai arjen innoittamiseksi vaihtelevat sitä mukaa kuin rahaa tarvitsevat ihmisetkin. Tämän vuoksi Laina.fi tarjoaa asiakkailleen kahta erilaista lainatyyppiä, joista asiakkaat itse voivat arvioida mitä he kulloinkin tarvitsevat. Tarjolla olevat lainatyypit ovat: Kerran tilille maksettava kertalaina sekä joustava käyttölaina.

Käyttölaina:

Kun asiakas haluaa itselleen kerran tilille maksettavan kertalainan, onnistuu se täysin vaivattomasti hänelle varta vasten luodun lainatilin kautta. Tältä henkilökohtaiselta lainatililtään asiakas voi täysin oman tarpeensa mukaan nostaa rahaa. Käytännössä nostot onnistuvat kirjautumalla Laina.fi Online-palveluun asiakkaan omilla verkkopankkitunnuksilla. Täältä asiakas hallitsee tilinsä tapahtumia ja voi tehdä haluamansa nostot milloin tahansa. Mikäli Online-palvelu ei asiakasta miellytä, voi saman asian hoitaa kätevästi tekstiviestitse, sillä Laina.fi on tehnyt käyttölainan oton asiakkailleen mahdollisimman helpoksi. Nostot itsessään toteutuvat jokaisen asiakkaan henkilökohtaisen luottorajan raamien puitteissa. Käyttölainan luottorajat on aina asiakkaille henkilökohtaisesti määritelty, joten yhtä yleistä lainasummaa ei voida täten määrittää. Käyttölaina voi vaihdella aina 2100-5000€ väliltä. Jos asiakas kuitenkin kokee tarvitsevansa käyttölainaa hieman suurempia hankintoja varten, kuten esimerkiksi kallista lomamatkaa tai uutta autoa, on mahdollista tutustua myös muihin lainavaihtoehtoihin.

Itse lainan hakeminen ei edellytä asiakkaalta vielä rahojen nostamista, joten se on mitä parhain vaihtoehto ihmiselle, joka saattaa yllättävissäkin yhteyksissä tarvita erisuuruista rahasummaa täysin ennalta-arvaamattomiin menoihin. Käyttölainan hienous onkin sen asiakkaalleen suoma vapaus: tilin perustaminen on mahdollista potentiaalista lainantarvetta varten aivan kuten luottokorttikin. Se ei kuitenkaan sido asiakasta yhtään mihinkään. Mikä parasta: Laina.fi Käyttölainaan ei kuulu yhtään kiinteitä vuosimaksuja, sillä kaikki laskutus perustuu itse otetun lainasumman lyhentämiseen sekä lainan muihin kuluihin.

Jos sattuisikin käymään niin, että asiakas ei meinaa suoriutua tulevista laskuista, kannattaa malttaa mieli ja tarttua Laina.fi-palvelun tarjoamaan lyhennysvapaaseen kuukauteen. Lyhennysvapaa kuukausi voi tuoda siis kenelle tahansa helpotusta, joka syystä tai toisesta ei ehkä tulekaan suoriutumaan juuri seuraavasta laskusta. Lyhennysvapaan kuukauden ehdottomana edellytyksenä on kuitenkin se, että edelliset kolme kertaa lainaa on kuitenkin jo lyhennetty. Näin vältetään Laina.fi-palvelun näkökulmasta kaikenlainen epärehellinen keplottelu ja toisaalta varmistetaan, ettei asiakkaat sitoudu mihinkään sopimukseen, josta heillä ei ole realistista keinoa selviytyä lainasopimuksen puitteiden mukaisesti. Tämä on siis reilu peli kaikille osapuolille. Lyhennysvapaan kuukauden kohdalla asiakkaan tulee maksaa lainastaan ainoastaan korot sekä kulut. Reiluutensa lisäksi lyhennysvapaa kuukausi on palveluna täysin maksuton ja se on nimenomaan luotu tekemään Käyttölainan hyödyntämisestä aidosti asiakkaan taloudellisia vaatimuksia palveleva rahoitusratkaisu.

Käyttölaina pähkinänkuoressa:

 • Nostot mahdollisesti jopa 50-5000€ maksujen tapahtuessa asiakaspalvelun ollessa auki
 • Luottorajat 2100-5000€ väliltä
 • Laina-aika vaihtelee 3-51 kk välillä
 • Kulut: vuosittainen nimelliskorko 29%-39%, reaalivuosikoro maksimissaan 77,02%
 • Nostopalkkio 12,5% sekä laskutuslisä 4,90%
 • Lainoja lyhennetään kuukausittain asiakkaan maksaessa pelkästään tehdyistä nostoista, kuukausilyhennyksen ollessa 10% tai 50€/kk

Kertalaina

Käyttölainan ohella Kertalaina on markkinoiden lainavaihtoehdoista se perinteisempi. Kertalaina maksetaan asiakkaan tilille nimensä mukaisesti kaikki kerrallaan – ei siis erissä. Kertalaina itsesään on varsin hyvä vaihtoehto, mikäli asiakkaalle ilmenee äkillinen rahantarve ja hän tietää tasan tarkkaan tarvitsemansa rahamäärän. Asiakkaan on halutessaan mahdollista hakea korotusta olemassa olevaan kertalainaan tai vaihtoehtoisesti uusia se kokonaan. Useimmiten asiakkaat haluavat toimia näin, kun heidän yllättävät rahatarpeensa ovatkin suurentuneet kaiken lainatemmellyksen keskellä. Juuri tilanteiden vaihtelevuuden vuoksi tämä onkin koettu mielekkäänä vaihtoehtona ja ainoana edellytyksenä on se, että asiakas on hoitanut sen astiset maksunsa lainasopimuksen ehtojen mukaisesti sekä lyhentänyt lainaa uskottavasti. Asiakas voi halutessaan ottaa selvää lainansa korotuksen tai uusimisen mahdollisuuksistaan Laina.fi Online-palvelun kautta.

Kertalaina pähkinänkuoressa:

 • Kerran tilille maksettava lainasumma aina 600-3500€ väliltä
 • Lainapäätös asiakkaalle jo samana päivänä
 • Laina-ajat vaihtelevat 12-60 kk väliltä
 • Kulut: vuosittainen nimelliskorko 24,5% tai 29%
 • Reaalivuosikorko maksimissaan 49,80% + nostopalkkio 9,25%
 • Lyhennys kuukausittain tasaerissä