Pikaluotto.fi

 

 • Luotettava suomalainen lainantarjoaja
 • Kaikki Kulutusluotot 100-4000€
 • Lainatarjous tulee heti käsittelyn jälkeen ja rahat tilille jopa 15 minuutissa
 • Vuosittainen nimelliskorko 40,65%-95,40%
 • Takaisinmaksuaika jopa 36 kk
 • Avausmaksu: 0€

 

Yleistietoa

Lainatyyppi: Kulutusluotto, Pikalaina

Laina maksetaan: 1-2 arkipäivän kuluessa

Ikävaatimus: 18 vuotta tai vanhempi

Kotisivut: www.pikaluotto.fi

 

Minkä takia Pikaluotto.fi kulutusluotto?

Pikaluotto.fi on suomalainen yksityisille henkilöille lainaratkaisuja tarjoava rahoituspalvelu. Pikaluotto.fi haluaa tarjota asiakkailleen juuri heidän tilanteeseensa sopivimman ja edullisimman lainan kesken arjen kiireitä. Jos tarvitset siis yhtäkkiä yllättäväänkin menoon mitä tahansa 100-4000€ väliltä, on Pikaluotto hintansa puolesta erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto. Mikäli hyväksyt Pikaluoton lainatarjouksen voit tehdä asiakkaana itse lainasopimuksen jopa samantien. Mitä nopeammin asiakas tarttuu tilaisuuteen ja tekee lainahakemuksen, sitä pikaisemmin hän myös saa haluamansa summan tililleen – parhaimmillaan jopa 15 minuutissa. Pikaluotto.fi tarjoaa kulutusluottoja eli pikaluottoja asiakkailleen vaivattomasti sekä täysin ilman mitään vakuuksia. Myös itse Pikaluotto-sivun käyttö on asiakkaille maksuton palvelu ja tyytyväinen asiakas voi aina palata myöhemminkin palveluun uuden luottotarpeen yllättäessä.

Pikaluotto.fi tarjoaa kulutusluottoja säädyllisin koroin sekä selkein lainasopimusehdoin. Kun rahantarve yllättää ja omat talousasiasi ovat kunnossa, ei mikään estä sinua ottamasta turvallista ja ripeää luottoa Pikaluotto.fi-palvelusta, kukaan ei nimittäin kysele perääsi mihin rahaa oikein tarvitset. Palvelu tunnetaan myös erityisesti luotettavuudestaan: se käyttääkin kaikissa rahasiirroissa salattua yhteyttä, joka varmistaa, että kaikki asiakkaan tili-ja henkilötiedot pysyvät suojassa.

Lainatarjous samantien verkkohakemuksella

Halutessasi vakuudettoman lainan, saat sen Pikaluotto.fi-palvelusta vaivattomasti ja milloin hyvänsä menemällä osoitteeseen www.pikaluotto.fi Sivuilta lainaa haluava asiakas löytää vaivattomasti lainahakemuksen, jonka täyttäminen on nopeaa, yksinkertaista ja kaiken lisäksi turvallista.

Lainahakemuksen täyttämistä varten asiakas tarvitsee ainoastaan voimassa olevat verkkopankkitunnukset, jotta henkilökohtainen tunnistautuminen onnistuu. Kun lainahakemus on hyväksytty, saa asiakas varta vasten hänelle tehdyn lainatarjouksen lähes samantien. Lainahakemukset käsitellään aina palveluiden aukio-oloaikoina klo 08.00-22.00 välillä. Asiakas voi tietysti jättää lainahakemuksen koska tahansa. Pikaluotto-palvelu kuitenkin tunnetusti käsittelee lainahakemukset nopeimmalla mahdollisella aikataululla ja täten asiakkaan hyväksyttyä hänelle lähetetty tarjous, ovat rahat hänen tilillään jo parhaillaan 15 minuutin kuluttua. Mikäli asiakas tekee noston muina kuin aukioloaikoina, kestää rahojen siirtymisessä noin 1-2 päivää. Asioidessa Pikaluotto.fi-palvelun kanssa on hyvä tietää, että lainahakemusprosessin yhteydessä kaikista lainanhakijoista tehdään takaisinmaksukyvyn varmistamiseksi luottokartoitus. Näin prosessin molemmat osapuolet, asiakas sekä lainanantaja ennaltaehkäisevät kaikki potentiaaliset maksuvaikeuksiin tai luottohäiriöihin johtavat kiusalliset tilanteet.

Lainojen myöntämisen ehdot:

 • Ei maksuhäiriömerkintöjä tai muita omaan taloudelliseen tilanteeseen liittyviä epäluottamustekijöitä
 • Jokaisen hakijan on oltava vähintään 18-vuotta vanha
 • Hakijan on täytynyt asua Suomessa viimeisten 36 kk ajan, tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että hakijalla on oltava suomalainen kotiosoite
 • Toimivat verkkopankkitunnukset

Kun edellä esitetyt kohdat ovat kunnossa, ei tavallisesti lainansaamiseen ole mitään esteitä. Kannattaa kuitenkin aina pitää mielessä, että ennen kuin asiakas hyväksyy varsinaisen lainatarjouksen, on ehdottoman suositeltavaa edes tutustua siihen tarkasti. Näin asiakas varmistaa, että koko lainanhakuprosessi on mahdollisimman tarkoituksenmukainen ja ongelmaton, jonka lisäksi hän saa itselleen parhaimman mahdollisen kulutusluoton.

Pikaluotto.fi-palvelun takaisinmaksuehdot

 Asiakkaiden harkitessa parasta mahdollista lainarahapalvelua on Pikaluotto.fi harkitsemisen arvoinen vaihtoehto jo pelkästään kiitos sen myötämielisen lähestymistavan koskien sen maksuehtoja. Lainapalvelu on nimittäin tosissaan, kun se kertoo haluavansa tarjota asiakkailleen mahdollisimman paljon valinnan vapautta.

Asiakas pääse nimittäin itse valitsemaan haluamansa eräpäivän laskulleen. Eli asiakkaan omasta taloudellisesta tilanteesta riippuen, pääsee hän itse vaikuttamaan siihen, minä kuun päivänä hän lainansa maksaa. Tyypillinen takaisinmaksuaika on 3-36 kuukautta ja nämä ovat aina riippuvaisia asiakkaan lainaamasta summasta.  Pikaluotto-palvelu tarjoaa lainanottajilleen selvät ja reilut ehdot kaikkien myöntämiensä lainojen takaisinmaksusta.

Tämän lisäksi Pikaluotto-palvelun asiakkaalla on mahdollisuus tarttua maksuvapaan kuukauden mahdollisuuteen. Jos vaikuttaa siis siltä, että ottaman kulutusluoton lyhentäminen käy vaikeaksi, ei hätä ole tämän näköinen. Pikaluotto.fi:ssä ollaan ymmärtäväisiä asiakkaan vaihtelevia taloudellisia olosuhteita kohtaan. Kulutusluottojen lyhennykset eivät nimittäin sido asiakasta noin vain automaattisesti jokaiseksi kuukaudeksi. Asiakas voi siis tarpeen tullen pitää täysin maksuvapaan kuukauden ilman lainan lyhentämistä pelkän 20€ palvelumaksun hintaan. Maksu hoidetaan lopulta siten, että asiakkaan seuraavien laskujen kuukausierissä on mukana sovitun maksuvapaan kuukauden korko + tilinhoitomaksut. Maksuvapaan kuukauden ehdottomana ehtona on se, että asiakas on hoitanut joka ikisen aikaisemman laskunsa kunnialla: oikea summa, joka on maksettu ajallaan. Mikäli asiakas harkitsee maksuvapaata kuukautta, kannattaa pitää mielessä, että sen aikana uudet rahanostot eivät ole mahdollisia. Vasta kun asiakas on suoriutunut seuraavasta laskusta, pääsee hän tekemään rahanostoja edelliseen tapaan.

Jos asiakkaasta tuntuu siltä, että eräpäivien muistaminen on alati hankalaa, kannattaa ehdottomasti tutustua eräpäivän muistutuspalveluun. Se on Pikaluotto.fi-palvelun asiakkailleen tarjoama kädenojennus eli täysin maksuton palvelu, mikä muistuttaa Credit24 Online-palvelun kautta tulevasta eräpäivästä.

Luottorajan laskeminen tai korotus

Asiakkaan näin halutessaan, on hänen mahdollista nostaa omaa henkilökohtaista luottorajaansa. Se tapahtuu Pikaluotto.fi:n käyttämässä Credi24 Online-palvelussa. Tämän palvelun käyttö on täysin ilmaista. Mikäli asiakas nostaa omaa luottorajaansa, syntyvät tulevaisuudessa kulut luonnollisesti uuden luottorajan hintojen mukaisesti. Kannattaa pitää mielessä, että luottorajan nosto ei ole automaattisesti mahdollista kaikissa tapauksissa. Asiakkaan luottosuhteen kesto sekä maksukäyttäytyminen (laskuista kunniallisesti suoriutuminen). Mikäli luottorajan nostaminen kiinnostaa, voi asiakas tutustua Credit24 Online-palvelussa luottorajan noston edellytyksiin. Jos asiakkaan edellytykset täyttävät esitetyt vaatimukset, pääsee hän tekemään ensimmäisen nostonsa täysin maksutta. Luottorajan itsensä laskeminen tapahtuu Credit24 Online-palvelussa kiinteään 20€ hintaan.

 Pikaluotto.fi-lainojen kulut

 Kulutusluottoihin  sisältyy:

 • Perustamismaksu: 0,00€
 • Tilinhoitomaksu: 0,00€
 • Nostopalkkio: 0%-6,95%
 • Vuosittainen nimelliskorko: 40,56%- 95,40%
 • Reaali-eli todellinen vuosikorko: 49,85% -153,63%

Lisäpalvelut:

 • Eräpäivän valinta: 5€
 • Maskumuistutus: 5€
 • Saldotodistus postin välityksellä: 5€

Lopuksi

Pikaluotto.fi kulutusluoton hakeminen on helppo, nopea sekä turvallinen prosessi: asiakkaan täytyy vain kirjautua lainapalveluun omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillaan, joko tablettia, matkapuhelinta tai tavallista tietokonetta käyttäen ja täyttää sieltä löytyvä lainahakemus. Mikäli jotain kysymyksiä ilmenee, niin kehuttuun asiakaspalveluun saa heti yhteyden sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@credit24.fi. Mikäli puhelimessa notkuminen ja odottaminen ei siis ole sinun mieleesi, on Pikaluotto.fi-palvelun käyttämä asiakaspalvelu juuri sinua varten. Asiakaspalvelu toimii nimittäin todetun tehokkaasti sekä ripeästi minkä tahansa esiin tulleen ongelman selvittämiseksi.