Risicum

-Yksi netin tunnetuimmista lainapalveluista

-Joustoluottoa 5000€ saakka

-Kulutusluottoa 500-1000€

-Lainapäätös hakijalle samantien

-Ikävaatimus: 20 vuotta

-2 lyhennysvapaata kuukautta/vuosi

 

Yleistietoa

 Lainatyyppi: Joustoluotto, pikalaina

 

Laina maksetaan: 1-3 päivän kuluessa

 

Ikävaatimus: 20 vuotta

 

Kotisivut: www.risicum.fi

 

Minkä takia Risicum-laina?

Vuonna 2005 perustettu Risicum on osana DFC Nordic Oy:tä kasvattanut itselleen maineen yhtenä Suomen parhaista ja tunnetuimmasta lainoja tarjoavista yhtiöistä. Pohjoismaisen konsernin palveluja käyttää nyt vuonna 2018 jo yli 400 000 ruotsalaista ja suomalaista asiakasta. Risicumin yksi menestyksen salaisuus on sen toiminnan helppous, että luotettavuus. Lainafirma panostaakin ehdottomaan läpinäkyvyyteen sekä asiakaslähtöisyyteen toimiessaan arjen rahoitusratkaisujen tarjoajana. Asiakkaat voivat siis Risicumilla asioidessaan olla luottavaisia sen suhteen, että lainaehdot sekä niiden hinnoittelu ovat reiluja sekä alakohtaisesti tasokkaita. Tämän lisäksi Risicumin asiakaspalvelu on todella ammattitaitoinen ja palvelualtis tarjoamaan kaikille asiakkailleen mitä parhainta tukea kaikkiin tiedusteluihin vieläpä suomenkielellä. Asiakaspalvelu on avoinna kaikkina viikonpäivinä, maanantaista perjantaihin klo 07.00-22.00 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 09.00-21.00. Risicum on hiljattain uudistanut tuotteensa ja se tarjoaakin asiakkailleen käytännössä kahta erilaista lainaa: kertaluontoista pikalainaa ja aina käytettävissä olevaa luottotiliä, josta asiakas voi halutessaan tehdä nostoja eli Joustolainaa.

Kulutusluottoa asiakas voi hakea 500-1000€ verran ja Joustoluottoa jopa 5000€ saakka.

Lainatarjous samantien verkkohakemuksella

Hakeakseen lainaa Risicumilta ei asiakkaan tarvitse tehdä muuta kuin täyttää lainahakemus netissä. Tämä onnistuu asiakkaan omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Kun asiakas on täyttänyt lainahakemuksen saa hän alustavan lainapäätöksen välittömästi. Asiakkaan tulee aina valita ensimmäisenä haluamansa summa sekä Joustolainaa hakiessa myös tulevien laskujen eräpäivä. On hyvä muistaa, että Joustolainojen ollessa kyseessä eräpäivä määräytyy aina itse lainan myöntöpäivän mukaisesti. Risicumin puolelta halutaan usein varmistua vielä asiakkaan takaisinmaksukyvystä, joten kannattaa valmistautua siihen, että omista tuloista täytyy toimittaa selvitys. Koska Risicum panostaa tunnetusti asiakastyytyväisyyteen on jopa tämä osuus tehty mahdollisimman helpoksi. Yhtiön sivuilta asiakas löytää lainahakemuksen yhteydessä Instantor-työkalun, jonka avulla hän voi varmistaa tulonsa ja tämän prosessin jälkeen saada haluamansa rahat tililleen heti. Koska Risicum haluaa tosissaan varmistaa, että sen asiakkailleen myöntämät lainat toimivat molempia osapuolia palvelevasti, pyytää se lainanhakijoitaan toimittamaan kopiot palkkakuiteista tai jonkin muun vastaavan, jolla asiakas voi todentaa säännölliset tulonsa. Näin molemmat osapuolet, Risicum sekä asiakas ennaltaehkäisevät etukäteen kaikki mahdolliset maksuvaikeuksiin johtavat kiusalliset tilanteet. Asiakas voi hakea lainaa milloin tahansa hän sitä sattuu haluamaan, sillä Risicumin lainanhakupalvelu on auki 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Risicumin Joustolaina ja Kertalaina

Hiljattain Risicum uusi tuotteensa ja alkoi keskittyä ainoastaan yksityisille tahoille annettaviin lainoihin. Näitä lainatyyppejä ovat Joustolaina ja Kertalaina.

Risicum Joustolaina:

Joustolaina on käytännössä asiakkaalle myönnetty henkilökohtainen luottotili, jolta tämä voi nostaa rahoja aina halutessaan. Joustoluoton hienous piilee siinä, että sen voi tilata itselleen jo ennen kuin asiakkaalla on edes varsinasta tarvetta rahalle. Laina toimii hyvänä turvana, mikäli yllättävä rahantarve sitten sattuisikin yllättämään. Joustolainan itsensä ottaminen ei siis vielä edellytä asiakasta millään tavalla nostamaan euron euroa. Luottoraja Joustolainoissa on 2500€ ja heti kun asiakkaan lainahakemus on hyväksytty, pääsee hän nostamaan itse haluamansa summan. Minimisumma, jonka asiakas voi Joustoluotolla nostaa on 50€ ja on hyvä pitää mielessä, että heti kun nostettu summa on maksettu kokonaisuudessaan takaisin, on koko alkuperäinen luottoraja taas käytettävissä. Risicumin joustolainoista peritään 39% vuosittaista nimelliskorkoa, jonka lisäksi siihen sisältyy 12,5% nostopalkkio. Kaikki Joustoluoton kulut maksetaan tietysti vain ja ainoastaan niistä summista, jotka asiakas on itse ottanut käyttöön. Mitään piilokuluja ei siis tarvitse missään vaiheessa pelätä.

Risicum kertalaina:

Kertalaina, joka tunnetaan paremmin kansan keskuudessa joko pikavippinä tai pikalainana, on siis kaikessa yksinkertaisuudessaan kertaluontoisesti maksettava summa, lainayhtiöltä asiakkaalle. Asiakas siis maksaa vain lainaamansa summan kuluineen siinä aikataulussa mikä henkilökohtaisessa lainasopimuksessa on tarkasti määritelty. Asiakas ei ole tämän maksuprosessin päätteeksi sitoutunut pidempään asiakuuteen lainayhtiön eli Risicumin kanssa, toisin kuin Joustoluotoissa. Kertalaina on siis mitä mainioin tapa rahoittaa yllättävästi ilmentynyttä menoa, kuten vaikkapa pitkää viikonloppureissua tai jo kauan himoittua televisiota. Risicumilla asiakas voi hakea kertalainaa 500€, 750€ tai 1000€ verran. Laina maksetaan aina tasaerinä yhden vuoden sisään. Risicumin kertalainan vuosittainen nimelliskorko on 24,5%, jonka lisäksi siitä peritään kertaluontoisesti 9,25% nostopalkkio.

Asiakkaan hakiessa Risicum-kulutusluottoa, takaisinmaksuerät voivat olla esimerkiksi seuraavat:

500€ kulutusluotosta = takaisinmaksuerä 51,38€/kk

750€ kulutusluotosta = takaisinmaksuerä 77,07€/kk

1000€ kulutusluotosta = takaisinmaksuerä 102,77€/kk

Lainojen voidaan siis todeta olevan erittäin kilpailukykyiset etenkin huomioiden sen, että edellä esitetyt summat ovat määrielty 12 kuukauden maksuajalla.

Lainojen hakemisen ehdot

  • 20 vuoden ikä (maksimissaan 75)
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä tai mitään ongelmia luottotiedoissa
  • Kopio palkkakuiteista tai jokin muu tulotodistus
  • Toimivat verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten
  • Suomen kansalainen tai vakituisesti Suomessa asuva

Risicumin takaisinmaksuehdot

Lainojen takaisinmaksuehdot ovat Risicumilla varsin reilut, mutta kuitenkin alakohtaisesti tavanomaiset. Asiakas maksaa Joustolainansa takaisin aina erissä kerran kuukaudessa. Joustolainan kuukausittainen vähimmäislyhennys on 10% avoimeksi jäävästä lainapääomasta. Käytännössä tämä tekee kuitenkin aivan vähintään 50€ ja suurimmillaan 300€. Jos asiakas kuitenkin haluaa varta vasten maksaa lainansa nopeammin takaisin, onnistuu se yksinkertaisesti maksamalla oma valintainen suurempi summa. Kaikki mahdolliset laskutiedot sekä yksityiskohtaiset tiedot itse lainatusta summasta ja maksetuista eristä löytyy asiakkaalle lähetetystä laskusta. Lasku toimitetaan joko perinteisesti paperisena tai sitten sähköpostitse. Kaikki takaisinmaksuerät palauttavat luonnollisesti enemmän lainaa asiakkaalle uudelleen käytettäväksi, aivan samaan tyyliin kuin luottokorteissakin on tapana.

Risicumin lyhennysvapaat kuukaudet

Jos kävisikin niin, että asiakas havaitsee tarvitsevansa hieman jäähdyttelyaikaa lainan lyhentämisen kanssa, sillä hetkittäinen taloudellinen tilanne vaikuttaa ahtaalta, ei hätää. Risicum tarjoaa asiakkailleen myös kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuoden aikana, jolloin asiakas maksaa avoimista laskuistaan ainoastaan tavalliset kulut ja tietenkin sen korot. Lyhennysvapaan kuukauden myöntäminen edellyttää kuitenkin ehdottomasti sitä, että asiakas on suoriutunut kunnialla ainakin kolmesta aikaisemmasta laskusta. Lyhennysvapaan kuukauden voi halutessaan anoa myös tekstiviestitse asiakaspalvelusta.